Menu

Notícies

Preparant les Extraescolars

La comissió d’extraescolars ja s’està reunint i coordinant amb les entitats que organitzen les activitats del proper curs. Tota la informació i el formulari d’inscripció s’enviarà a les famílies a principis de setembre. Restem a l’espera de veure quina serà l’evolució de la pandèmia i les instruccions d’inici de curs de la Generalitat referent a la ràtio màxima de cada grup i així poder acabar d’organitzar.

L’acadèmia d’anglès que el proper curs farà l’extraescolar de tarda serà l’acadèmia d’idiomes FIAC. Per fer la seva organització dels cursos la FIAC ens ha demanat fer proves de nivell als alumnes durant el mesos de juny i juliol per tenir els cursos ja distribuïts al setembre. La ràtio mínima dels grups haurà de ser de 8 alumnes.
Es faran dos períodes d’inscripció. Un al llarg del mes de juny per l’acadèmia d’anglès dels grups de tarda i un altre al setembre per a la resta d’activitats.

Us anirem informant.

L'AMPA

Extraescolar d'anglès

La comissió d’extraescolars ja s’està reunint i coordinant amb les entitats que organitzen les activitats del proper curs. Tota la informació  i el formulari d’inscripció s’enviarà a les famílies a principis de setembre. Restem a l’espera de veure quina serà l’evolució  de la pandèmia i les instruccions d’inici de curs de la Generalitat referent a la ràtio màxima de cada grup i així  poder acabar d’organitzar.

L’acadèmia d’anglès que el proper curs farà l’extraescolar de tarda serà l’acadèmia d’idiomes FIAC @fiacidiomes . Per fer la seva organització dels cursos la FIAC ens ha demanat fer proves de nivell als alumnes durant el mesos de juny i juliol per tenir els cursos ja distribuïts al setembre. La ràtio mínima dels grups haurà de ser de 8 alumnes.

Mireu-vos el video per tenir una mica més d'informació.

Es faran dos periodes d’inscripció. Un al llarg del mes de juny per l’acadèmia d’anglès dels grups de tarda i un altre al setembre per a la resta d’activitats.
Us anirem informant!!!! 👏🏻👏🏻👏🏻

L'AMPA

 

 

Extraescolars 2020-21

Benvolgudes famílies,
Us informem que des de l'AMPA estem organitzant les activitats extraescolars per al curs 2020-21.
Ja sabem que moltes famílies teniu la necessitat de saber quines activitats es faran a l’escola per poder triar aquelles que us interessen i s’ajusten a les vostres necessitats.
De moment us comuniquem que s'estan fent les gestions corresponents amb l’empresa prestadora del servei.
L’excepcionalitat del que estem vivint amb la pandèmia del covid 19 ens dificulta que a data d’avui estiguin organitzades les activitats tal i com tots desitgem amb les màximes garanties per a tothom.
Us demanem comprensió i tan bon punt tinguem novetats us ho farem saber mitjançant la nostra web i els grup delegats de classe. 
 
Gràcies per la vostra comprensió.
 
L'AMPA

Campus Setmana Santa 2020

L'AMPA juntament amb l'entitat Villageniu, organitza com cada any un campus de Setmana Santa a l'escola.Campus Setmana Santa 2020320x247

Aquest any es diu: "Dolents de Contes".

Teniu tota la informació al cartell i al tríptic (Feu clic a la imatge per accedir al PDF sencer).

Apunteu-los.

L'AMPA

Casal de setembre en Anglès

"Back to School campus steam setembre"

Del 2 al 6 de setembre més el 10 de setembre l'AMPA juntament amb "Village Niu Sabadell" organitzen un Casal al setembre en anglès.

Un espai en anglès on farem activitats STEAM relacionades amb la tornada a l'escola!

Llegeix més

Confirmeu que esteu acceptant que aquest lloc web emmagatzemi la vostra informació acceptant la política de privadesa.