Menu

Informació extraescolars

Quines extraescolars fem?

Cada any poden canviar algunes. Aquest any fem aquestes. (Feu clic a cada link per saber-ne més i els objectius de cada activitat).

Quan em puc inscriure?

Del 12 al 20 de setembre podreu fer les inscripcions a través de l’enllaç que us farem arribar a mitjançant delegats i correu electrònic.

Es farà una reunió informativa dilluns 17 de setembre a les 16.45h al menjador de l’escola, on s’explicarà el funcionament de les activitats i es resoldran els possibles dubtes que puguin sorgir.

Quan es paga?

El preu de les activitats extraescolars pot variar en funció del nombre d’inscripcions. Els preus que heu rebut és per als socis de l’AMPA; en cas de no ser soci, s’incrementarà la quota total de l’activitat en 30€.

El pagament de les activitats es fraccionarà en 3 pagaments (novembre, desembre i gener).

En el primer pagament s’inclourà l’assegurança anual, així com el cost dels àrbitres que determini el Consell Esportiu de Sabadell (només en aquelles activitats que en necessitin; el preu es dividirà entre tot l’equip).

En el cas de l’activitat d’anglès que s’oferta a la tarda, cal comprar llibres, us n’informarem quan comenci l'activitat.

Hi ha places limitades?

L’AMPA pot decidir deixar de fer una activitat que no compti amb un mínim d’inscripcions.

Si hi ha més sol·licituds de les places ofertades, es garantirà la continuïtat a tots aquells que ja van realitzar l’activitat el curs passat. Amb la resta de places vacants, es farà un sorteig el proper dilluns 24 de setembre, a les 16.45h al menjador de l’escola.

Puc provar si m’agrada l’activitat?

Totes les activitats, excepte natació, tenen 2 sessions de prova. 

En el cas de natació es permetrà només una sessió de prova (norma del Club Natació Sabadell).

Un cop formalitzada la inscripció i passat el període de prova s’haurà de pagar el 100% de l’activitat en els terminis establerts. En cas de no realitzar el pagament, la família no tindrà dret a contractar qualsevol servei de l’AMPA. 

Quan comencen i acaben?

Les activitats extraescolars començaran el 1 d’octubre de 2018 i acabaran el 31 de maig de 2019.

Us demanem que sigueu molt puntuals a l’hora de recollir els vostres fills i filles de les activitats extraescolars. Passats 5 minuts de l’hora de finalització de l’activitat, passaran a acollida com a màxim fins a les 6 de la tarda i es cobrarà com a dia esporàdic.

No deixeu de visitar aquestes seccions:

Més en aquesta categoria: Horaris extraescolars »
Tornar al principi