Menu

Informació extraescolars

Benvolgudes famílies,

Aquest any, degut a les circumstàncies de les normatives COVID-19, al reajustament d'espais escolars i als conceptes associats a respectar els grups bombolla en espais interiors i exteriors, només hem pogut oferir les següents extraescolars:

Quines extraescolars fem?

Cada any poden canviar algunes. Aquest any fem aquestes. (Feu clic a cada link per saber-ne més i els objectius de cada activitat).

Quan em puc inscriure?

Son fins el 9 de juny i al setembre si queden places fins el 15 de setembre. Més informació a la pàgina: Inscripcions extraescolars

Quan es paga?

El preu de les activitats extraescolars pot variar en funció del nombre d’inscripcions. Els preus que heu rebut és per als socis de l’AMPA; en cas de no ser soci, s’incrementarà la quota total de l’activitat en 30€.

El pagament de les activitats es fraccionarà en 3 pagaments (novembre, desembre i gener).

En el primer pagament s’inclourà l’assegurança anual, així com el cost dels àrbitres que determini el Consell Esportiu de Sabadell (només en aquelles activitats que en necessitin; el preu es dividirà entre tot l’equip).

En el cas de l’activitat d’anglès que s’oferta a la tarda, cal comprar llibres, us n’informarem quan comenci l'activitat.

Hi ha places limitades?

Si hi ha més sol·licituds de les places ofertades, es garantirà la continuïtat a tots aquells que ja van realitzar l’activitat el curs passat. Amb la resta de places vacants, es farà un sorteig.

L’AMPA pot decidir deixar de fer una activitat que no compti amb un mínim d’inscripcions.

Puc provar si m’agrada l’activitat?

Totes les activitats, excepte natació, tenen 2 sessions de prova. 

En el cas de natació es permetrà només una sessió de prova (norma del Club Natació Sabadell).

Un cop formalitzada la inscripció i passat el període de prova s’haurà de pagar el 100% de l’activitat en els terminis establerts. En cas de no realitzar el pagament, la família no tindrà dret a contractar qualsevol servei de l’AMPA. 

Quan comencen i acaben?

Les activitats extraescolars començaran el 1 d’octubre i acabaran el 31 de maig.

Us demanem que sigueu molt puntuals a l’hora de recollir els vostres fills i filles de les activitats extraescolars. Passats 5 minuts de l’hora de finalització de l’activitat, passaran a acollida com a màxim fins a les 6 de la tarda i es cobrarà com a dia esporàdic.

No deixeu de visitar aquestes seccions:

Més en aquesta categoria: Horaris extraescolars »
Tornar al principi
Confirmeu que esteu acceptant que aquest lloc web emmagatzemi la vostra informació acceptant la política de privadesa.