Menu

Futbol i iniciació al futbol

futbol

El futbol és un esport molt motivador, ja que es pot dir que una gran quantitat  dels nens que es poden veure jugant en els esbarjos de les escoles o bé en parcs,... en el seu temps lliure, es dediquen a jugar a futbol.

En primer lloc intentarem fonamentar l'activitat de futbol, mostrant diferents posicionaments o perspectives, permetent-nos arribar a una concepció i consideracions sobre els coneixements necessaris per garantir els processos més convenients i adequats per a la seva efectivitat.

L’objectiu principal d’aquesta activitat és divertir-se amb un esport que moltes vegades, entre adults, i fins i tot infants, genera situacions de violència, i crear un espai lúdic i saludable on els infants aprenguin una tècnica esportiva en equip amb totes les avantatges que un esport col·lectiu comporta.

Aquesta activitat  es planteja com a una iniciació als coneixements tècnics per a la pràctica recreativa de l'esport del futbol.

Es treballarà l'esport com a desenvolupador dels aspectes socials: respecte, ajuda, fair-play, ...

Es pretén que els nens i nenes relacionin la pràctica de l'esport com a millora de la salut i desenvolupament del seu cos.

Es tracta d'utilitzar l'esport com a font de coneixement, plaer, motivació, relació amb l'entorn i amb els altres i maneig de diferents tipus de material pel millor desenvolupament.

OBJECTIUS

  • Conèixer i apreciar el propi cos.
  • Adoptar hàbits d'higiene, d'actituds i d'exercici físic manifestant una actitud responsable cap al seu propi cos i de respecte als altres, relacionant aquests hàbits amb els efectes sobre la salut.
  • Regular i dosificar el seu esforç arribant a un nivell d'autoexigència concorde amb les seves possibilitats i la naturalesa de la tasca que es realitza
  • Utilitzar les seves capacitats físiques bàsiques i destreses motrius i el seu coneixement de l'estructura i funcionament del cos per a l'activitat.
  • Conèixer i valorar la diversitat de les activitats físiques i esportives i els entorns en els quals es desenvolupen.
  • Millorar la socialització i el treball en equip.
  • Divertir-se amb l'esport realitzant activitat física pel simple fet de passar-ho bé.
  • Aprendre les regles bàsiques del futbol.
Tornar al principi
Confirmeu que esteu acceptant que aquest lloc web emmagatzemi la vostra informació acceptant la política de privadesa.