Menu

Multiesports

multiesports 400x286L’activitat de multiesports està pensada per als infants d’educació infantil, ja que és a aquesta edat on es comencen a adquirir les capacitats físiques, motrius i cognitives idònies per començar a iniciar-se en el món psicomotriu i esportiu.

D'aquesta manera, l’activitat inclou un conjunt molt ampli de coneixements, destreses i actituds en relació amb percepció i organització corporal; amb els hàbits i conductes bàsiques de la competència motriu; amb els jocs i finalment amb la utilització del cos i el moviment com a mitjà d'expressió i comunicació.

Els jocs esportius permeten a l’infant conèixer i iniciar-se en una sèrie d’activitats preesportives  que, en anys posteriors, podrà practicar i entrenar-se en aquell que més destaqui o li agradi.

És un espai de divertiment i d'animació pels infants a través del joc i el preesport, on es contribueix a desenvolupar les seves capacitats personals de coneixement de si mateixos, de relació, d'observació i d'autonomia en les seves activitats quotidianes.

A partir del joc com a element conductor de l'activitat, en aquest nivell s’inicia als infants al coneixement de les habilitats preesportives principals dels esports d'associació  i individuals, sense menystenir el treball de les capacitats coordinatives bàsiques.

OBJECTIUS

  • Conèixer i apreciar el propi cos.
  • Adoptar hàbits d'higiene, d'actituds i d'exercici físic manifestant una actitud responsable cap al seu propi cos i de respecte als altres, relacionant aquests hàbits amb els efectes sobre la salut.
  • Regular i dosificar el seu esforç arribant a un nivell d'autoexigència concorde amb les seves possibilitats i la naturalesa de la tasca que es realitza
  • Utilitzar les seves capacitats físiques bàsiques i destreses motrius i el seu coneixement de l'estructura i funcionament del cos per a l'activitat.
  • Conèixer i valorar la diversitat de les activitats físiques i esportives i els entorns en els quals es desenvolupen.
  • Millorar la socialització i el treball en equip.
  • Divertir-se amb l'esport realitzant activitat física pel simple fet de passar-ho bé.     
Darrera modificació elDissabte, 02 Febrer 2019 21:22
Valorar aquest article
(0 vots)
Tornar al principi
Confirmeu que esteu acceptant que aquest lloc web emmagatzemi la vostra informació acceptant la política de privadesa.