Menu

Teatre

teatre

En el teatre és important poder desenvolupar habilitats que permetin una expressió de l’infant completa, a través d’unes activitats amb les que es puguin divertir amb els seus companys mentre aprenen a través d’una atmosfera de llibertat, atorgant temps, espai i disciplina per no interrompre el desenvolupament de l’infant.

És important fer sempre una primera estona de relaxació per tal que l’infant tingui la sensació de benestar i el seu cos descansi i reposi per tal de poder afrontar l’activitat d’expressió corporal d’una forma plena, sens estrès, ni ansietat ni res que el pertorbi.

L’activitat de teatre té com a objectiu final poder fer una representació teatral entre tots els infants participants de l’activitat, a partir d’altres objectius més concrets, treballats a través d’activitats i jocs d’expressió corporal, tècniques de creació dramàtica, creació de personatges, jocs d’expressió corporal, producció de recursos escènics, treball de recursos d’expressió corporal i expressió verbal, activitats de treball de la veu, .... Sempre amb l’objectiu de passar-ho bé amb un grup de companys i companyes amb els quals es pretén aprendre a divertir-se fent teatre.

L’activitat de teatre permet desenvolupar la creativitat per mitjà del contacte amb l’art, la llibertat, l’espontaneïtat, la capacitat d’improvisació, la seguretat en un mateix, l’autonomia i el desenvolupament de les capacitats artístiques. A més, permet a l’infant un espai per a l’expressió a través de diferents llenguatges i mitjans, afavorint l’expressió plàstica, corporal i musical.

OBJECTIUS

  • Desenvolupar habilitats de socialització
  • Aconseguir la participació en el treball grupal
  • Estimular creativament la imaginació
  • Estimular i expressar creativament i d’una forma segura els sentiments
  • Aconseguir un desenvolupament i millora del llenguatge oral
  • Valorar el comportament humà en situacions fictícies.
  • Aprendre a crear personatges i interpretar-los
  • Aprendre a interpretar tots els elements que intervenen en l’estructura teatral
  • Desenvolupar unes tècniques comunicatives bàsiques del llenguatge teatral
Tornar al principi
Confirmeu que esteu acceptant que aquest lloc web emmagatzemi la vostra informació acceptant la política de privadesa.