Menu

Teatre

teatre

En el teatre és important poder desenvolupar habilitats que permetin una expressió de l’infant completa, a través d’unes activitats amb les que es puguin divertir amb els seus companys mentre aprenen a través d’una atmosfera de llibertat, atorgant temps, espai i disciplina per no interrompre el desenvolupament de l’infant.

És important fer sempre una primera estona de relaxació per tal que l’infant tingui la sensació de benestar i el seu cos descansi i reposi per tal de poder afrontar l’activitat d’expressió corporal d’una forma plena, sens estrès, ni ansietat ni res que el pertorbi.

L’activitat de teatre té com a objectiu final poder fer una representació teatral entre tots els infants participants de l’activitat, a partir d’altres objectius més concrets, treballats a través d’activitats i jocs d’expressió corporal, tècniques de creació dramàtica, creació de personatges, jocs d’expressió corporal, producció de recursos escènics, treball de recursos d’expressió corporal i expressió verbal, activitats de treball de la veu, .... Sempre amb l’objectiu de passar-ho bé amb un grup de companys i companyes amb els quals es pretén aprendre a divertir-se fent teatre.

L’activitat de teatre permet desenvolupar la creativitat per mitjà del contacte amb l’art, la llibertat, l’espontaneïtat, la capacitat d’improvisació, la seguretat en un mateix, l’autonomia i el desenvolupament de les capacitats artístiques. A més, permet a l’infant un espai per a l’expressió a través de diferents llenguatges i mitjans, afavorint l’expressió plàstica, corporal i musical.

OBJECTIUS

  • Desenvolupar habilitats de socialització
  • Aconseguir la participació en el treball grupal
  • Estimular creativament la imaginació
  • Estimular i expressar creativament i d’una forma segura els sentiments
  • Aconseguir un desenvolupament i millora del llenguatge oral
  • Valorar el comportament humà en situacions fictícies.
  • Aprendre a crear personatges i interpretar-los
  • Aprendre a interpretar tots els elements que intervenen en l’estructura teatral
  • Desenvolupar unes tècniques comunicatives bàsiques del llenguatge teatral
Tornar al principi
Confirmeu que esteu acceptant que aquest lloc web emmagatzemi la vostra informació acceptant la política de privadesa.
Més informació Accepto No accepto