Menu

Inscripcions Extraescolars

Benvolgudes famílies!

Per tal de poder realitzar les inscripcions a les extraescolars, és important que ompliu el següent formulari, un per infant, teniu fins el 20 de setembre. 

Heu d'arribar fins l'última pantalla de la inscripció ("Normativa inscripcions") i clicar el botó "enviar enquesta" per tal que aquesta estigui completa i ens arribi. Un cop finalitzeu tota la inscripció us arribarà un email amb una còpia del que hagueu contestat!

En cas de voler fer una modificació o canvi un cop hagueu enviat la inscripció, haureu de tornar a omplir el qüestionari amb totes les dades i indicant de nou les activitats a les que voleu inscriure al infant. Sempre ens quedarem amb la última versió que rebem!

Per motius de seguretat, les autoritzacions s'haurà d'omplir i signar en un formulari PDF. L'autorització i la targeta sanitària del infant s'han de portar a l'escola i entregar-les al coordinador d'extraescolars o deixar-les a la bústia de l'AMPA. Trobareu l'enllaç de l'autorització en finalitzar el formulari de la inscripció.

Per tal de poder iniciar les extraescolars, ÉS ABSOLUTAMENT NECESSÀRI PORTAR AQUESTS DOS DOCUMENTS COM A MOLT TARD EL 20 DE SETEMBRE. En cas que no s'hagin entregat, les inscripcions no estaran formalitzades i, per tant, el primer dia d'extraescolars no realitzaran l'activitat sinó que aniran al servei d'acollida de tarda i el seu cost anirà a CÀRREC DE LES FAMÍLIES

Per formalitzar la inscripció s'ha d'omplir totes les dades que figuren en aquest document: (JA NO ES PODEN FER INSCRIPCIONS)

 

AUTORITZACIONS

Per poder accedir a aquest formulari d'autoritzacions heu de clicar a l'enllaç següent:

AUTORITZACIÓ EXTRAESCOLARS

Per poder finalitzar la inscripció, recordeu que l'autorització i la targeta sanitària de l'infant s'han de portar a l'escola i entregar-les al coordinador d'extraescolars o deixar-les a la bústia de l'AMPA. 

Per tal de poder iniciar les extraescolars, ÉS ABSOLUTAMENT NECESSÀRI PORTAR AQUESTS DOS DOCUMENTS COM A MOLT TARD EL 20 DE SETEMBRE. En cas que no s'hagin entregat, les inscripcions no estaran formalitzades i, per tant, el primer dia d'extraescolars no realitzaran l'activitat sinó que aniran al servei d'acollida de tarda i el seu cost anirà a CÀRREC DE LES FAMÍLIES.

El preu de les activitats extraescolars pot variar en funció del nombre d’inscripcions. Els preus que heu rebut és per als socis de l’AMPA; en cas de no ser soci, s’incrementarà la quota total de l’activitat en 30€.

El pagament de les activitats es fraccionarà en 3 pagaments (novembre, desembre i gener).

Un cop formalitzada la inscripció i passat el període de prova s’haurà de pagar el 100% de l’activitat en els terminis establerts. En cas de no realitzar el pagament, la família no tindrà dret a contractar qualsevol servei de l’AMPA.  

Totes les activitats, excepte natació, tenen 2 sessions de prova. En el cas de natació es permetrà només una sessió de prova (norma del Club Natació Sabadell). 

En cas de baixa, només es retornaran els diners o es cancel•laran els pagaments pendents amb  justificació mèdica. 

Cal ser molt puntuals a l’hora de recollir els vostres fills i filles de les activitats extraescolars. Passats 5 minuts de l’hora de finalització de l’activitat, passaran a acollida com a màxim fins a les 6 de la tarda i es cobrarà com a dia esporàdic. 

Atentament,

Coordinació d'extraescolars de l'escola Pau Casals.

--

Gerard Gomis Huete

Coordinador Extraescolars

Escola Pau Casals

Més en aquesta categoria: « Horaris extraescolars Judo »
Tornar al principi