Informació Extraescolars 2021-22

Hola, famílies!
Ens posem en contacte amb vosaltres amb una nota aclaridora per informar-vos, d’una rectificació en l’horari, atès hi havia una errada en l’anterior. Us deixem adjunt l’horari correcte.

Per començar les franges horàries d’anglès migdia han estat modificades, i són les següents:

EL PRIMER TORN (dividit en dos franges)
Serà de 12:30 a 13:30

EL SEGON TORN
Serà de 13:45 a 14:45

No hi haurà servei d’acollida per l’activitat d’anglès. Aquells nens i nenes que no es quedin al servei de menjador, el dia que fan la classe d’anglès, els hauran de venir a buscar els familiars a les 13:30 si fan anglès en el primer torn o portar-los a classe a les 13:45 si fan classe en el segon torn.

Per afavorir l’hora de menjador i no modificar els seus horaris la classe d’anglès de migdia de 3r serà els dimecres de 12:30 a 13:30, mantenint així el seu torn de menjador. Això només afectarà a aquesta activitat.

Respecte a les activitats d’Anglès acadèmic FIAC us informem que els dos grups, Junior A i Junior C es mantindran oberts per fer inscripcions fins que finalitzi el termini, el dia 19 de setembre. El Junior C ha patit alguna baixa i necessita omplir la ràtio mínima per poder realitzar-se.

Recordeu que si no s’arriba a la ràtio mínima d’alumnes inscrits, acordada per l’acadèmia i l’AMPA, no es podrà fer l’activitat en aquest grup. Si esteu interessats/es us deixem els passos a seguir, més a baix, per poder inscriure als vostres nens/es.

++ Les inscripcions del grup d’Anglès de la FIAC, el JUNIOR A i C, romandran obertes fins que finalitzi el període d’inscripcions. En el cas del JUNIOR C necessitem arribar a la ràtio mínima per tirar endavant l’activitat. En cas contrari aquest grup no podrà realitzar l’activitat.

ANGLÈS FIAC

El cas de l’extraescolar d’anglès tarda de la FIAC segueix un procediment d’inscripció diferent i que us detallem a continuació:

Què haig de fer per inscriure al meu fill/a a l’activitat d’anglès tarda FIAC?

– Vegeu el vídeo explicatiu següent: VIDEO FIAC.
– Ompliu el formulari de preinscripció clicant aquest enllaç : Formulari de Preinscripció
– Com alumne nou, el vostre fill/a ha de fer la prova de nivell Prova d’accés nous alumnes FIAC per determinar a quin nivell FIAC serà assignat. La prova consta d’una primera part online i, habitualment d’una segona part oral. L’acadèmia es posarà en contacte amb vosaltres per fer l’entrevista de manera presencial o telefònica.

Acabat el període de preinscripcions, es publicaran els llistats de les activitats que cobreixen les ràtios mínimes per poder-les oferir (incloses anglès tarda FIAC). El coordinador es posarà en contacte amb aquelles famílies que havien apuntat al seu infant en una activitat que no sortirà per informar-los i donar altres opcions.

 PREUS 2021 – 22

ACTIVITAT PREU ANUAL
Patinatge P4-6è 160
Multiesport 1r-2n 210
Multijocs p4-p5 185
Psicomotricitat P3 185
Robòtica P3-6è 290
Escacs migdia 1r-6è 160
Anglès migdia P4-6è 170
Handbol 1r-6è 210
Fútbol 1r-6è 210
Anglès tarda 1r-6è 440*

*Els llibres que s’utilitzen tenen un cost addicional de 30-35 € en funció del preu que estipuli l’acadèmia FIAC i que s’ha de sumar al preu anual de l’activitat.

INSCRIPCIONS PER ALTRES ACTIVITATS

Que és el primer que hem de fer per formalitzar la inscripció?

-Hem de entrar en la TPV i crear la nostra firma digital per poder signar online la inscripció.

Quina és la data de obertura i finalització per inscriure al meu fill/a a una extraescolar?

-Del proper dia 13 de Setembre al 19 d’aquest mateix mes.

Què haig de fer per inscriure al meu fill/a en una activitat extraescolar?

-Pròximament es passarà per delegats i xarxes socials l’enllaç per fer la inscripció de les extraescolars a través de la TPV. En la inscripció trobareu vídeos explicatius o descripcions de les diferents activitats.

Per qualsevol dubte us deixem el contacte del nou coordinador, l’Adrián:
E-mail: extraescolars “arrova” ampapaucasals.cat
Telèfon o WhatsApp: 610 150 024