Informació Extraescolars

Quines extraescolars fem?

Cada any poden canviar algunes. Aquest any fem aquestes. (Feu clic a cada link per saber-ne més i els objectius de cada activitat).

MIGDIA
TARDA
 
 • Anglès Migdia
 • Robòtica
 • Escacs
 • Anglès
 • Psicomotricitat
 • Robòtica
 • Multijocs
 • Handbol
 • Futbol
 • Multiesport
 • Patinatge

Quan em puc inscriure?

Cal estar atents a principis de curs tant amb les informacions que us passaran els delegats com a la web, on s’indicarà els períodes d’inscripció de cada activitat i com fer-ho.

Quan es paga?

El preu de les activitats extraescolars pot variar en funció del nombre d’inscripcions. Els preus que heu rebut és per als socis de l’AMPA; en cas de no ser soci, s’incrementarà la quota total de l’activitat en 30€.

El pagament de les activitats es fraccionarà en 3 pagaments (novembre, desembre i gener).

En el primer pagament s’inclourà l’assegurança anual, així com el cost dels àrbitres que determini el Consell Esportiu de Sabadell (només en aquelles activitats que en necessitin; el preu es dividirà entre tot l’equip).

En el cas de l’activitat d’anglès que s’oferta a la tarda, cal comprar llibres, us n’informarem quan comenci l’activitat.

Per començar les franges horàries d’anglès migdia han estat modificades respecte altres anys, i són les següents:

Hi ha places limitades?

Si hi ha més sol·licituds de les places ofertades, es garantirà la continuïtat a tots aquells que ja van realitzar l’activitat el curs passat. Amb la resta de places vacants, es farà un sorteig.

L’AMPA pot decidir deixar de fer una activitat que no compti amb un mínim d’inscripcions.

Puc provar si m’agrada l’activitat?

Totes les activitats, excepte natació, tenen 2 sessions de prova. 

En el cas de natació es permetrà només una sessió de prova (norma del Club Natació Sabadell).

Un cop formalitzada la inscripció i passat el període de prova s’haurà de pagar el 100% de l’activitat en els terminis establerts. En cas de no realitzar el pagament, la família no tindrà dret a contractar qualsevol servei de l’AMPA. 

Quan comencen i acaben?

Les activitats extraescolars començaran el 1 d’octubre i acabaran el 31 de maig.

Us demanem que sigueu molt puntuals a l’hora de recollir els vostres fills i filles de les activitats extraescolars. Passats 5 minuts de l’hora de finalització de l’activitat, passaran a acollida com a màxim fins a les 6 de la tarda i es cobrarà com a dia esporàdic.

NOTÍCIES

Hola, famílies!
Ens posem en contacte amb vosaltres amb una nota aclaridora per informar-vos, d’una rectificació en l’horari, atès hi havia una errada en l’anterior. Us deixem adjunt l’horari correcte.

EL PRIMER TORN (dividit en dos franges)
Serà de 12:30 a 13:30

EL SEGON TORN
Serà de 13:45 a 14:45

No hi haurà servei d’acollida per l’activitat d’anglès. Aquells nens i nenes que no es quedin al servei de menjador, el dia que fan la classe d’anglès, els hauran de venir a buscar els familiars a les 13:30 si fan anglès en el primer torn o portar-los a classe a les 13:45 si fan classe en el segon torn.

Per afavorir l’hora de menjador i no modificar els seus horaris la classe d’anglès de migdia de 3r serà els dimecres de 12:30 a 13:30, mantenint així el seu torn de menjador. Això només afectarà a aquesta activitat.

Respecte a les activitats d’Anglès acadèmic FIAC us informem que els dos grups, Junior A i Junior C es mantindran oberts per fer inscripcions fins que finalitzi el termini, el dia 19 de setembre. El Junior C ha patit alguna baixa i necessita omplir la ràtio mínima per poder realitzar-se.

Recordeu que si no s’arriba a la ràtio mínima d’alumnes inscrits, acordada per l’acadèmia i l’AMPA, no es podrà fer l’activitat en aquest grup. Si esteu interessats/es us deixem els passos a seguir, més a baix, per poder inscriure als vostres nens/es.

HORARIS

 

++ Les inscripcions del grup d’Anglès de la FIAC, el JUNIOR A i C, romandran obertes fins que finalitzi el període d’inscripcions. En el cas del JUNIOR C necessitem arribar a la ràtio mínima per tirar endavant l’activitat. En cas contrari aquest grup no podrà realitzar l’activitat. 


*Els llibres que s’utilitzen tenen un cost addicional de 30-35 € en funció del preu que estipuli l’acadèmia FIAC i que s’ha de sumar al preu anual de l’activitat.

ANGLÈS FIAC

El cas de l’extraescolar d’anglès tarda de la FIAC segueix un procediment d’inscripció diferent i que us detallem a continuació:

Què haig de fer per inscriure al meu fill/a a l’activitat d’anglès tarda FIAC?

– Vegeu el vídeo explicatiu següent:

 

– Ompliu el formulari de preinscripció clicant aquest enllaç : Formulari de Preinscripció
– Com alumne nou, el vostre fill/a ha de fer la prova de nivell Prova d’accés nous alumnes FIAC per determinar a quin nivell FIAC serà assignat. La prova consta d’una primera part online i, habitualment d’una segona part oral. L’acadèmia es posarà en contacte amb vosaltres per fer l’entrevista de manera presencial o telefònica.

Acabat el període de preinscripcions, es publicaran els llistats de les activitats que cobreixen les ràtios mínimes per poder-les oferir (incloses anglès tarda FIAC). El coordinador es posarà en contacte amb aquelles famílies que havien apuntat al seu infant en una activitat que no sortirà per informar-los i donar altres opcions.

INSCRIPCIONS PER ALTRES ACTIVITATS

Que és el primer que hem de fer per formalitzar la inscripció?

Hem de entrar en la app TPVEscola i crear la nostra firma digital per poder signar online la inscripció.

On puc descarregar la app TPVescola?

Cal anar a la web TPVescola i descarregar la versió Android o IOS (Feu clic al LOGO per accedir-hi):

Quina és la data de obertura i finalització per inscriure al meu fill/a a una extraescolar?

Del dia 13 de Setembre al 19 de setembre.

Què haig de fer per inscriure al meu fill/a en una activitat extraescolar?

-Es passarà per delegats i xarxes socials l’enllaç per fer la inscripció de les extraescolars a través de la TPV. En la inscripció trobareu vídeos explicatius o descripcions de les diferents activitats.


Per qualsevol dubte us deixem el contacte del nou coordinador, l’Adrián:
E-mail: extraescolars “arrova” ampapaucasals.cat
Telèfon o WhatsApp: 610 150 024